T: +31(0)522 246 188

info@promontisadvies.nl

Hoe schriftelijk is schriftelijk?

Goedemiddag…

Goedemiddag u spreekt met een zakelijke telefonie provider.  Goedemiddag meneer Van Bergen waarmee kan ik u helpen? Is mijn opzegging al doorgevoerd in jullie systeem? Wanneer heeft u de brief naar ons opgestuurd.  Ik heb geen brief verstuurd, maar mijn fax is de 15de naar u verstuurd. Sorry meneer maar opzeggingen kunnen we alleen via de post in ontvangst nemen, maar op u website stond dat ik schriftelijk moest opzeggen…..

Eigenlijk toch wel bijzonder: Wanneer is schriftelijk, schriftelijk.  Een medewerker ontslaan kan via e-mail en fax dat mag juridische gezien. Een klant verplicht stellen om een brief te sturen, dat is toch niet meer van deze tijd. Ik begrijp wel dat je niet wil dat je klanten weglopen, maar moet dat dan middels een definitie van “schriftelijk”  Ik ben benieuwd hoe dit afloopt. We wachten de reactie wel af.  Wordt vervolgd.